Blockchain ontketend: download het gratis e-book

TechPulse dook in de wereld van blockchain en onderzocht hoe de technologie achter de digitale munt bitcoin de wereld kan veranderen. Download gratis het volledige dossier in pdf-versie.

Elke maand bijt TechPulse zich vast in een groot dossier rond een specifiek thema. In januari schenen we een licht op de wereld van cyberdefensie. Afgelopen maand dook onze redacteur Michaël Aussems in de wereld van bitcoin en blockchain.

Blockchain ontketend

We onderzochten hoe de digitale munt werkt en hoe de achterliggende blockchaintechnologie ook in andere domeinen een significante impact kan hebben. Dit dossier duikt onder de motorkap van bitcoin, en legt bloot waarom de blockchain wel toekomst heeft, maar de digitale munt niet zozeer. We verkennen de voor- en nadelen van de digitale munt en maken ten slotte onze eigen bitcoinportefeuille aan.

Je kan het volledige dossier hieronder downloaden in pdf. Zo kan je het offline lezen en ter referentie bewaren.

 

[whitepaper title=”Blockchain ontketend: hoe de technologie achter bitcoin de wereld kan veranderen” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/03/blockchain-ontketend.png” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20170302_techpulse_blockchain”] [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business