Nieuws

Apps van de week: Dievenspion en zipbestanden openen op je iPad

Deze niet te missen apps pikten we afgelopen week voor je uit: Twilight, TheftSpy, Apex Launcher, HiFutureSelf, Zip Browser en Cinemagram.

Dagelijks dwalen wij door de verschillende appwinkels, op zoek naar de leukste applicaties. Deze niet te missen apps pikten we afgelopen week voor je uit.

De gratis Android-app Twilight geeft je telefoonscherm ‘s avonds laat een rode gloed, zodat je ogen rust krijgen en jij  een betere nachtrust krijgt. (Android)

Als een dief aan de haal is gegaan met je Android-telefoon, wil je graag exact weten wie die dief is en waar je hem kan vinden. TheftSpy is de ultieme spion en geknipt voor deze missie. (Android)

[related_article id=”158662″]

Apex Launcher vervang het startscherm en het applicatiemenu van je smartphone of tablet, zodat je ze tot in de kleinste details naar eigen smaak kan aanpassen. (Android)

Stuur een berichtje naar jezelf om niet te vergeten de belastingen te betalen of jezelf een schouderklopje te geven met HiFutureSelf. (iOS)

Steeds meer mensen gebruiken hun iPad alsof het hun pc is: om te mailen, surfen en documenten te tikken. Dankzij Zip Browser kan je iPad ook met zip-archiefbestanden overweg. (iOS)

Vine van Twitter is de nieuwste online hype, die iPhone-gebruikers korte video’s laat schieten en publiceren. Concurrent Cinemagram kan dat ook op Android. (Android, iOS)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business