Nieuws

Alle Apple-geruchten wijzen op tablet-pc

Apple gaat woensdagavond een belangrijke aankondiging doen. Officieel is er nog niets bekend, behalve dat Apple een evenement organiseert en dat Steve Jobs het podium zal beklimmen.

Ondertussen groeien de geruchten op technologieblogs. Zelfs serieuze dagbladen als de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal proberen te voorspellen welk toestel Steve Jobs morgenavond uit zijn hoed tovert.

De meeste geruchten gaan in de richting van een tablet-pc, een grote iPod Touch. Het toestel zou vooral dienen voor mediaconsumptie: video’s en foto’s bekijken.

[related_article id=”158256″]

Multimedia-apparaat met touchscreen
The Wall Street Journal heeft al details gepubliceerd over de verwachte tablet van Apple. Deze zou een aanraakscherm hebben van tien tot elf inch, dus tot 30 centimeter.

De tablet zou dienen als multimedia-apparaat. En de term multimedia moet je ruim opvatten. Het gaat dan om magazines, kranten, boeken, muziek, spelletjes en video.

Camera herkent gebruiker
Mensen binnen één huishouden zouden de tablet makkelijk kunnen delen. Zo gaan er geruchten dat het toestel via zijn camera herkent wie het in handen heeft. De tablet laadt dan vanzelf het profiel van die gebruiker.

Ook over de naam wordt druk gespeculeerd. De iTab en de iSlate worden het meest genoemd. Ook Apple Tab is een van de kanshebbers.

Maar niemand weet echt of er wel een tablet gepresenteerd zal worden, dus over de naam is er al helemaal geen zekerheid.

Gekte barst los
Wel zeker is dat er een gekte is losbebarsten over de aankondiging die Apple morgen gaat doen. Zoek maar eens op Google Afbeeldingen naar iSlate. De lawine aan in elkaar geknutselde beeldjes is niet te stoppen. Toegegeven, er zitten ook wat knappe artist impressions bij, maar hoever ze van de waarheid zitten, zal ook achteraf moeten blijken.

Er zijn zelfs al meerdere advertenties voor de iSlate. Uitgelekt of door fans gemaakt. De meeste waarnemers zetten hun geld in op dat laatste.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business