Nieuws

Vrouw krijgt klets in Duke Nukem Forever

In de multiplayerversie van de game Duke Nukem Forever moet je een ontvoerde vrouw terughalen. Als de stress haar te veel wordt, geef je haar een ‘geruststellende klets’.

Spellenmaker Gearbox wil een persoonlijke invulling geven aan het vaak voorkomende speltype ‘verover de vlag’. De speler moet nu geen vlaggen buit maken, maar vrouwen. Capture The Babe, zoals Gearbox het zelf noemt.

Niet choqueren
In het Amerikaanse Official Xbox Magazine (OXM) geeft de topman van het spellenbedrijf meer uitleg: “Het is niet onze bedoeling mensen te choqueren, maar ik denk dat er wel wat spul in zit dat een beetje ongemakkelijk is. De aliens hebben het plan onze vrouwen te veroveren en te bezwangeren en zo een leger buitenaardsen te kweken. Dus je kan je inbeelden wat voor vreselijke dingen er gebeuren.”

En dus moet je als speler de vrouwen terug gaan halen. Maar er is een verschil met het klassieke speltype met de vlag. Soms wordt het de ontvoerde vrouwen wat te veel en worden ze hysterisch. Met een druk op de knop geef je dan een geruststellende klap op het achterwerk, volgens OXM.

Capture The Babe is maar een van de vier multiplayermodi die in Duke Nukem Forever zitten. Elk spel kan door maximaal acht spelers gespeeld worden. Duke Nukem Forever wordt verwacht op 3 mei.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business