Nieuws

Maak je eigen muziek in de cloud

We reiken je graag een aantal online alternatieven aan voor programma’s die nu plaats innemen op je harde schijf en in het RAM-geheugen van je computer. Maak je zelf muziek, let dan nu even goed op.

Gebruik je weleens Audacity of een andere geluidsbewerker, dan kan je op de website van Aviary blijven voor een alternatief. Met een druk op Audio Editor of door te surfen naar aviary.com/online/audio-editor kom je terecht in Myna. Daar krijg je een aantal opnamesporen ter beschikking waarop je niet alleen zelf dingen kan gaan opnemen, maar ook audio in kan importeren.

Dat kunnen bestanden zijn van op je computer, maar ook samples die je onder aan de interface kan doorzoeken. Er worden ook samples ter beschikking gesteld die door andere gebruikers gemaakt werden en je kan zelfs muziekdienst SoundCloud doorzoeken. Effecten zitten er helaas niet in Myna.

Knutsel je al eens graag een beat in elkaar, dan klik je op de homepage van Aviary op Music Creator of surf je naar aviary.com/online/music-creator om Roc te openen. Daar kan je kiezen uit verschillende instrumenten en klanken, waarna je redelijk eenvoudig de aanslagen kan bepalen.

Je krijgt wel maar een beperkt aantal maten ter beschikking, dus een volwaardig alternatief voor pakweg FL Studio is Roc niet meteen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business