VT4 lanceert duur gsm-tarief

VT4 lanceert vanaf 1 juli samen met Mobistar zijn eigen prepaidtarief. Het aanbod is echter allesbehalve concurrerend.

 

Wie verslingerd is aan de zender krijgt met VT4 Mobile een interessant aanbod. Voor de rest is het initiatief een standaard MVNO-overeenkomst met Mobistar. Herladen kan voor 10 of 15 euro.

Daarvoor krijg je 5.000 sms’jes naar VT4 Mobile en Mobistar, en mag je respectievelijk 30 of 60 minuten gratis bellen naar VT4- of Mobistarklanten. Daarbuiten is het beltarief 30 eurocent per minuut. Een sms kost 12 eurocent en mobiel internet gebeurt aan 50 eurocent per megabyte.

Extra’s
Wat VT4 Mobile aantrekkelijk moet maken zijn de extra’s. Afhankelijk van je herlading voor 10 of 15 euro mag je één of twee keer gratis deelnemen aan een VT4-wedstrijd en mag je onbeperkt naar m.VT4mobile.be surfen.

Op dat portaal kunnen klanten prijzen winnen en zijn er fragmenten en previews te bekijken van populaire of nieuwe programma’s. Andere voordelen zijn dan weer extra info over programma’s en recepten uit alle VT4-programma’s. Al vermoeden we dat dit laatste beperkt blijft tot de kookprogramma’s.

Ook is er de mogelijkheid om praktische informatie op te vragen over de gemeente waar de gebruiker op dat moment zit en is er ‘VT4 Terras’. Hier kan je volgens het persbericht kijken welk terras er in de zon ligt. Hoe de zender dat precies bepaalt is onduidelijk.

Niet concurrerend
Maar buiten die extra’s is het aanbod van VT4 weinig interessant. De tarieven zijn zelfs quasi gelijk aan het tarief dat Red Bull (samen met Mobistar) in april voorstelde. Wie zeer veel sms’t of een zware fan is van VT4 heeft er een interessant aanbod bij. Maar VT4 Mobile lijkt ons op het eerste gezicht niet bepaald goedkoop of origineel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business