Belgacom komt met muziekdienst

Belgacom heeft een exclusieve overeenkomst met muziekdienst Deezer. Zo kunnen klanten luisteren naar 13 miljoen muzieknummers.

De dienst zal Deezer for Belgacom heten. Gratis wordt het aanbod niet, het telecombedrijf zegt dat de streamingservice binnen een paar weken wordt gelanceerd. Op dat moment wordt het commerciële aanbod (lees: de prijs) bekendgemaakt.

Volgens Belgacom kunnen klanten de muziek streamen of downloaden. In het persbericht van het bedrijf staat te lezen dat de muziek te beluisteren is op computers, smartphones en tablets. Dat het bedrijf daar geen mp3-spelers bij vermeldt, doet vermoeden dat de muziek beveiligd zal zijn met een kopieerslot (DRM).

Deezer is een Franse muziekdienst die sinds kort ook in Groot-Brittannië actief is. Ook Facebook heeft de streamingleverancier sinds kort geïntegreerd op zijn site.

Update 12.20 uur:
Belgacom laat voorlopig in het midden of de dienst gratis of betaald zal zijn voor zijn eigen klanten.

Update 14.20 uur:
Belgacom laat in een officieel Twitterbericht weten dat het aanbod van Deezer voor bepaalde abonnementen inbegrepen zal zijn. Voor andere klanten komt er een voordelig aanbod, zegt de woordvoerder.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business