Nieuws

Photo Flash Maker Free 5.40

Je wilt enkele foto’s op je website plaatsen, maar het liefst toch met enige animatie. Met Photo Flash Maker Free heb je dat zo voor elkaar, inclusief een leuk thema, fraaie overgangen en een achtergronddeuntje.

Het programma werkt even eenvoudig als logisch. Eerst voeg je alle gewenste foto’s toe. Als je dat verkiest, kun je elke foto afzonderlijk nog bewerken. Dat houdt in: omkeren of roteren, bijknippen, schalen, maar ook kleurfilters toepassen, clipart of tekst toevoegen.

[download_file]

Verder krijg je nog de gelegenheid achtergrondmuziek aan te brengen, hetzij door naar een muziekbestand te verwijzen of door muziek rechtstreeks van een audio-cd te plukken. Je kunt ook zelf de bitrate van de audio instellen en de standaardduur van foto’s en overgangen aanpassen.

Diavoorstelling
Op het einde van de rit zet Photo Flash Maker je plaatjes dan om in een fraaie diavoorstelling op basis van Flash. De bijhorende SWF- en HTML-bestanden worden automatisch aangemaakt. Wel kan je nog instellen hoe Flash precies in je webpagina wordt ingebed, via Object embed tag of Javascript SWFObject.

Je kunt ook het uiterlijk en de werking van de Flashspeler bepalen: welke achtergrondkleur, al dan niet automatisch (her)starten, al dan niet met bedieningsknoppen enzovoort. De tool geeft je verder de gelegenheid je presentatie naar Go2Album te uploaden, maar daar heb je uiteraard wel een account voor nodig.

We geven tot slot nog even mee dat de gratis versie een klein watermerk op je foto’s plaatst en de presentatie afsluit met een logo en een link.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business