Nieuws

Canon Pixma MG8250

De Pixma MG8250 kan vooral uitpakken met zijn kwalitatieve fotoafdrukken. We vinden dan ook zes printcartridges terug: zwart, fotozwart, geel, cyaan, magenta en grijs.

De foto’s die uit het toestel van Canon rollen kunnen zich meten met die van de afdrukdiensten, en dat met een snelheid van 30 seconden voor een foto van 10 bij 15 centimeter.

De papierlade biedt ruimte aan 150 vellen. De MG8250 is een netwerkprinter die je zowel met een kabel als draadloos via wifi kunt aansluiten. Het 3,4 inchscherm is soms wat klein, maar de informatie die erop verschijnt is wel duidelijk.

Leuk is dat deze printer compatibel is met Google Cloud Print, zodat je van overal kunt afdrukken. Ook voor Androidtelefoons of de iPhone zijn er applicaties om van op afstand af te drukken.

Maar hij bevat ook unieke opties, zoals de mogelijkheid om 35 mm-films in te scannen en af te drukken. Die scanner is trouwens een CCD-exemplaar dat je in staat stelt om in een reële scankwaliteit van 4.800 dpi te scannen. Cd’s, dvd’s en blu-rays kun je bedrukken dankzij Direct Printing. Al valt de kwaliteit van deze functie ietwat tegen.

Canon Pixma MG8250
Prijs: 339 euro (november 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business