Nieuws

Epson Stylus Photo R3000

De R3000, de opvolger van de R2880, is zowat op elk onderdeel beter dan zijn voorganger. Zo bevat hij grotere inktcartridges, zowel fotozwart als matzwart, en is er een netwerkaansluiting. De andere cartridges zijn trouwens cyaan, magenta, geel, lichtcyaan, lichtmagenta en twee grijstinten.

Het scherm toont voortdurend de inhoud van elke inktvulling, welke zwartkleur er voor een bepaalde printtaak nodig is en een overzicht van de nodige onderhoudstaken. Vooraan zit er een Pictbridge-aansluiting. Er wordt ook een cd/dvd-adapter meegeleverd, zodat je zelf labels kunt printen op schijfjes.

De R3000 is een netwerkprinter en kan ook met wifi aan de slag. De kleuren op de afdrukken zijn natuurlijk en alle details worden haarfijn weergegeven. De inkten komen het best tot hun recht op halfglanzend papier.

Op glanzende papiersoorten is er een licht ‘bronzing’-effect te zien, waarbij het lijkt alsof de inkt boven op het papier ligt. Ook zwart-witafdrukken zijn van heel hoge kwaliteit door de twee aparte grijstintcartridges.

Epson Stylus Photo R3000
Prijs: 799 euro (november 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business