Nieuws

HP Officejet 7500A

De Officejet 7500A heeft toch enkele troeven ten opzichte van duurdere fotoprinters als Epson en Canon. Zo zijn er de mogelijkheid om te scannen, de ePrint-functie en de duplexfunctie. Het is wel snel duidelijk dat de fotokwaliteit heel wat minder is dan bij Epson en Canon.

In plaats van negen of tien inkten heeft de Officejet 7500A er dan ook maar vier: cyaan, magenta, geel en zwart. Zo scoren zwart-witfoto’s heel zwak qua contrast. De kleurenprints zien er iets beter uit, maar op een testfoto zien we gekartelde randen in plaats van effen gave lijnen. De scanner kan bovendien alleen maar A4-pagina’s scannen.

HP heeft ook hier een ePrint-optie, waarmee je foto’s via een uniek HP-mailadres kunt doorsturen om ze rechtstreeks te laten afdrukken. De Officejet 7500A is een netwerkprinter met RJ45-aansluiting en wifi. Voor een A3+-printer is hij behoorlijk snel, hoewel hij het in de meeste tests nipt moet afleggen tegen de concurrerende Brother. Het toestel is wel handig voor op kantoor, waar fotoprints minder van belang zijn.

HP Officejet 7500A
Prijs: 289 euro (november 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business