Nieuws

Sennheiser PMX680

Sennheiser ging voor deze hoofdtelefoon een partnershap aan met Adidas. En dat zijn toch twee namen die de aandacht trekken.

Over Adidas-schoenen en -kledij kan ik maar weinig zeggen omdat het niet mijn stijl is, maar van de hifi-hoofdtelefoons van Sennheiser geniet ik al jaren met plezier. Hoe zit het dan met de PMX680?

Een enorm positief punt: de kabel splitst niet om naar elk oor te lopen, maar loopt alleen naar de linkerkant. Tijdens het joggen zit je dus niet met een snoer dat tegen je kin slingert. De hoofdtelefoon zelf hangt over je oor en loopt in een boog langs de achterkant van het hoofd.

Moeilijk te combineren
Hij zit heel lekker en licht, zonder iets dat achter je oor zit te schuren. Het enige nadeel aan dit model is dat het moeilijker te combineren valt met sommige fietshelmen. Dat is zeker zo bij nieuwerwetse modellen die de mosterd gehaald hebben bij snowboardhelmen.

Sennheiser is de enige die zijn hoofdtelefoon uitrust met een volumeregelaar halverwege de kabel. De regelaar kan je trouwens vastmaken aan je kledij. Het is eerder een clip dan een klem, wat ik liever had gezien omdat je dat universeler kunt gebruiken

Sennheiser PMX680
Prijs: 55 euro (november 2011)

PRO: Vederlicht, volumeregeling, prijs
CONTRA: liever een klem dan een clip

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business