Nieuws

Amazon verzendt Kindle Touch naar Nederland

Het nieuwste model van Amazons populaire e-lezer Kindle is nu toch verkrijgbaar in Nederland. Er was eerst verwarring over de beschikbaarheid buiten de VS.

In alle stilte heeft Amazon het instapmodel van de Kindle Touch, het model zonder ondersteuning voor 3G, beschikbaar gemaakt voor levering buiten de Verenigde Staten. De Kindle Touch met 3G-ondersteuning blijft (voorlopig?) voorbehouden voor Amerikanen.

Wel in Nederland en België, niet in Frankrijk en Duitsland
Nederlanders en Belgen kunnen de nieuwste Kindle met aanraakgevoelig scherm nu bestellen via de Amerikaanse website van Amazon. Je betaalt dan 139 dollar plus verzend- en invoerkosten. Gek genoeg kan dat vanuit grote Europese landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankijk, Spanje en Duitsland nog niet.

[related_article id=”161563″]

De Kindle Touch werd vorig jaar in september in de Verenigde Staten gelanceerd samen met de Kindle Fire, de eerste tabletcomputer van Amazon, en een nieuwe Kindle zonder aanraakgevoelig scherm. Die was wel al buiten de Verenigde Staten te koop voor 109 dollar plus kosten.

De Kindle Touch beschikt over 4 GB aan opslaggeheugen. Daar kan je ongeveer drieduizend boeken in op kwijt. Op één batterijlading gaat de Kindle Touch tot twee maanden mee.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business