Nieuws

Lancering iPad 3 verwacht op 7 maart

Neem je kalender erbij en duid woensdag 7 maart aan. Dat is volgens de geruchten namelijk de dag dat Apple de iPad 3 voorstelt.

Volgens iMore, dat bronnen citeert “die vroeger betrouwbaar bleken”, organiseert Apple op die dag een evenement waarop het de gloednieuwe iPad 3 introduceert aan de wereld.

Vorige week kondigde All Things Digital aan dat het “de eerste week van maart” zou zijn. Bovendien kondige Apple vorig jaar de iPad 2 ook aan op een woensdag: volgens sommigen reden genoeg om aan te nemen dat 7 maart de dag is dat de opvolger van de tweedegeneratie-iPad aan de consument getoond wordt.

[related_article id=”158256″]

Vast lanceringspatroon
Ook voor de specificatielijst blijft het bij geruchten: de iPad 3 zou een schermresolutie krijgen van 2.048 bij 1.536 pixels, en 4G LTE-netwerkcapaciteiten. De blog suggereert ook dat het toestel een quadcoreprocessor krijgt – iets waar de laatste tijd veel aandacht aan besteed wordt, aangezien The Verge vorige week publiceerde dat de nieuwe iPad slechts twee kernen zou krijgen.

De iPad 2 maakte zijn debuut tijdens een speciaal evenement in San Francisco op 2 maart vorig jaar. Verschillende berichten suggereren dat, ongeacht welk toestel Apple nu zal introduceren, het eenzelfde lanceringspatroon zal krijgen als de iPhone 3GS en 4S: verbeteringen op bestaande hardwaremodellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business