Nieuws

Previewversie Spotify voor Android nu beschikbaar

Spotify krijgt een update, en wat voor een: het bedrijf zegt dat zijn dienst nu veel sneller is dan zijn voorgangen en dat je hogeresolutiebeelden van artiesten kunt opvragen.

Spotifygebruikers met Androidtoestellen worden getrakteerd op een gloednieuwe app. De streamingdienst kondigt vandaag aan dat het zijn Androidapplicatie volledig vernieuwd heeft; de app kreeg een nieuw grafisch ontwerp en een uitschuifbare navigatie die het gebruiksgemak moet verbeteren.

Grafische verbeteringen
De zwart-witte applicatie krijgt kleur dankzij de hogeresolutieafbeeldingen van artiesten. Volgens Spotify zijn de sociale functies in deze versie van de app opmerkelijk talrijker dan in zijn voorganger. Zo kun je de profielpagina en afspeellijsten van je vrienden bekijken. Gerelateerde artiesten bekijken is voor de eerste beschikbaar op het mobiele platform.

[related_article id=”161563″]

De nieuwe Spotify-app voor Android ondersteunt Android 4.0, Ice Cream Sandwich voor de vrienden, overigens volledig.

Het bedrijf laat tevens snel weten dat de nieuwe applicatie voor preview beschikbaar is, en dat het nog een hoop functies zoals ondersteuning voor mappen en Last.fm-scrobbling implementeert alvorens de applicatie publiek beschikbaar wordt op Google Play.

Previewversie Spotify voor Android nu beschikbaar

Enkel voor Premiumleden
Vanwege die previewstatus moet je je Android wel zo instellen dat je apps van een onbekende bron kunt installeren. Wanneer dat in orde is rep je je naar het Spotify-blog en klik je daar op de downloadlink om de applicatie te installeren.

Wees je er wel van bewust dat het enkel Premiumgebruikers zijn die 9,99 dollar per maand betalen die deze previewversie kunnen downloaden en installeren. Spotify’s gratis en Unlimited-formules komen zonder mobiele ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business