Nieuws

Deze week: praktische tips en Telenet in de ether

Facebooks gezichtsherkenning wordt almaar beter. Als je daar ongemakkelijk van wordt, kun je hem gelukkig wel uitschakelen. We leggen van naaldje tot draadje uit hoe je dat doet.

Ondanks campagnes van Google en Facebook zijn nog altijd zo’n 1.700 Belgische pc’s besmet met DNSChanger, die vanaf 9 juli riskeren hun internettoegang kwijt te raken. Gelukkig kan je nu al testen of je in de problemen zal zitten.

Er is een nieuwe wet die het gebruik van cookies regelt. En als je zelf een website beheert, kan je maar beter even lezen waaraan je moet voldoen. ZDNet vroeg een advocaat om raad.

Het heeft een aantal jaren geduurd, maar Telenet gaat nu eindelijk via de ether televisie aanbieden. Voor 11,5 euro per maand zijn er dertien zenders beschikbaar – zonder een kabel in zicht.  De zenders zijn in digitale kwaliteit – dus beter dan analoge etheruitzendingen van vroeger – maar niet in HD.

Uit een gelekt document blijkt dat de opvolger van de Xbox 360 Kinect 2 aan boord krijgt, 299 dollar zal kosten en waarschijnlijk volgend jaar in de winkels ligt.

Microsoft heeft een aantal tabletcomputers met Windows 8 onthuld die moeten concurreren met de iPad. Het merk is gewoon Microsoft, typenaam is Surface.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business