Nieuws

Google Glass heeft timelapse-modus

Google Glass, de bril die het internet en de echte wereld samenbrengt, heeft een modus aan boord die elke 10 seconden een foto neemt op de achtergrond.

De speciale bril is sinds kort beschikbaar voor ontwikkelaars, die een Google Glass-pakket konden aanschaffen voor 1.500 dollar. Vroege kopers kregen een begeleidend briefje van Google-oprichter Sergey Brin, waarin hij uitlegt dat het bijzondere product een niet eerder aangekondigde modus bevat, zo meldt The Next Web.

“Ik was een nieuwe modus aan het testen van Glass, die automatisch elke 10 seconden een afbeelding schiet zonder afleiding of onderbreking”, zegt Brin. Deze afbeeldingen worden vervolgens automatisch geüpload.

[related_article id=”158901″]

De Google-topman noemt de eerste kopers ‘pioniers’ en beweert dat Glass ‘je in staat stelt om van momenten in je leven te genieten en ze te delen zonder beperkt te worden door technologie.’

Brin belooft de ontwikkelaars verder persoonlijke updates krijgen via Google+ over de bril als nieuwe functies beschikbaar komen. Het is van het grootste belang dat deze selecte groep applicaties zal bouwen voor de augmented reality-bril, voordat Google start met de verkoop aan het grote publiek.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business