Nieuws

Je favoriete apps altijd onmiddellijk bereikbaar

SwipePad is een paneel met snelkoppelingen dat je op elk moment op je Android kan oproepen met een simpele veegbeweging. Ideaal bij het multitasken!

SwipePad voor Android is een ideale kompaan voor de frequente multitasker, en brengt al je belangrijkste snelkoppelingen binnen handbereik.

Door een veegbeweging van een vooraf ingestelde hoek naar het midden van het scherm roep je een paneel op dat over je huidige scherm verschijnt. Het paneel biedt twaalf snelkoppelingen die je kan toewijzen aan apps, instellingen, contacten of bladwijzers.

[related_article id=”158662″]

SwipePad plaatst een icoontje in je meldingsbalk om te laten weten dat de app actief is. Vind je dit vervelend, dan kan je er in de instellingen voor kiezen om dat icoontje onzichtbaar te maken of zelfs te verwijderen. De app waarschuwt dat het verwijderen van het icoontje de goede werking zou kunnen verstoren, maar hier hebben wij voorlopig nog niets van gemerkt.

Naast de standaard app kan je ook nog enkele add-ons installeren, al kosten die wel wat geld. De add-ons bieden onder meer de mogelijkheid om meer panelen – en dus ook meer snelkoppelingen – toe te voegen, of om via SwipePad je widgets op te roepen.

De add-ons zijn leuk, maar zeker niet noodzakelijk. Je kan SwipePad dus perfect gratis blijven gebruiken, zonder veel functionaliteit te moeten missen. Je vindt de app in de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business