Nieuws

Glovebox: De snelste manier van multitasken in Android

Schakelen tussen apps in Android kan beter, moeten de makers van Glovebox hebben gedacht. En daarom kwamen ze op de proppen met deze verdraaid handige schuifbalk voor smartphones en tablets.

Het beste idee is een gejat idee. In Ubuntu One en de nieuwe Ubuntu voor smartphones zit een enorm handige multitasker (zie video hieronder 0:43 en 1:00) die tevoorschijn schiet als je vanaf de linker schermrand naar binnen veegt.


Eenzelfde manier van schakelen tussen apps kun je ook krijgen in Android, als je de gratis app Glovebox (handschoenenkastje) installeert. Je kunt dan een reeks van je meest gebruikte apps, snelkoppelingen en handelingen toevoegen aan de verborgen balk, zodat je snel kunt schakelen zonder ooit je vinger van het scherm te hoeven halen.

[related_article id=”161563″]

De app werkt erg intuïtief en maakt multitasken in Android een stuk plezieriger dan standaard mogelijk is in het Google-OS. Sommige functies van Glovebox zijn alleen toegankelijk als je de premium-versie aanschaft, maar de meeste gebruikers zullen prima uit de voeten kunnen met dit handige appje.


Je kunt Glovebox op deze pagina vinden in Google Play.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business