Nieuws

Filevrij en interactief vergaderen. Zo eenvoudig kan het.

[Partner info] Het Nieuwe Werken; een overbekende term voor het altijd en overal te kunnen werken, zonder afhankelijk te zijn van plaats en tijd. Een manier van werken die in steeds meer organisaties wordt toegepast vanwege de kostenbesparingen, de ontlasting van milieu en verkeer, om ontzuiling van afdelingen te realiseren en om de aantrekkelijkheid van de werkgever te vergroten. Ook plaats en tijdonafhankelijk overleggen speelt hierbij een belangrijke rol. We zetten alles even op een rijtje.

http://www.bis.be/nl/concepts/catalogus

Communiceren via videoconference
Naast de mogelijkheid om anywhere and anytime in te kunnen loggen op het bedrijfsnetwerk en e-mails te checken, is het communiceren via video een centraal element binnen Het Nieuwe Werken. Iedereen kan zonder tijdsverlies en zonder reis- en verblijfskosten face-to-face vergaderen met gesprekspartners waar ook ter wereld. Een uikomst voor bedrijven die continue strijd voeren tussen het hoogst mogelijk milieurendement tegen de laagste mogelijke kosten. En dat zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit. Ontvangt u graag informatie over VideoConference icm MS Lync en VC managed services?


http://www.bis.be/nl/uitnodiging/vc-be


Vergadermeubilair anno 2013
Een ruimte wint aan functionaliteit door toepassing van het juiste meubilair. De keuze voor het meubilair wordt bepaald aan de hand van enkele criteria.  Het gemiddelde aantal personen dat gebruik maakt van de ruimte. De techniek die in het meubilair geïntegreerd moet worden en tot slot het doel waar het meubilair voor gebruikt gaat worden; brainstorm, videoconference, presentatie of…  Wij ontwikkelden voor deze flexibele toepassingen de VisionLine; originele en tijdloze multimediawanden, (samen)werkplekken en bijhorende accessoires, die het samen werken stimuleren en effectiever maken.

http://www.bis.be/media/brochures/interior_bisbe_2013_algemeen_vl.pdf

 

De uitdagingen van BYOD
Een andere trend, die volledig aansluit bij Het Nieuwe Werken, is dat medewerkers hun eigen apparatuur van thuis meenemen; oftewel Bring Your Own Device (BYOD). Leuk voor de gebruikers, maar ook voor uw IT-afdeling? Aan de ene kant kan BYOD gunstig uitwerken op uw IT-kosten, maar tegelijkertijd blijft de rol van uw IT-afdeling onverminderd belangrijk. Denkt u alleen maar aan de beveiliging van uw data of aan de manier waarop de meegebrachte apparatuur moet communiceren met uw audiovisuele oplossingen. Kortom: de interactiviteit tijdens uw meetings kan door BYOD verbeteren, maar het is belangrijk dat de audiovisuele infrastructuur is afgestemd op deze trend.

http://www.bis.be/media/brochures/bisbe_het_nieuwe_werken_vlaams.pdf

Win tijd door vlotte communicatie (in eigen huisstijl) via Digital Signage
Koppelingen met uw databases of/en RSS feeds houden uw displays fris en inhoudelijk interessant. Niets is erger dan schermen die vastgeroeste data weergeven/ppt’s of gewoon uitgeschakeld worden wegens repetitieve saaie meldingen! Enkele populaire koppelingen zijn Sharepoint, SQL, XML, XLS en RSS. In vele gevallen linken wij Website nieuws & events, Twitter accounts, … met onze software. Hierdoor wordt dus geen extra input vereist van het personeel. Zolang de website up-to-date blijft, volgen uw Signage schermen deze feeds gewoon op.

http://www.bis.be/media/brochures/digital_signage_bisbe_2013_vl.pdf

Wilt u graag meer weten over deze onderwerpen? Vraag dan vrijblijvend onze nieuwe catalogus aan boordevol inspiratie en frisse ideeën! http://www.bis.be/nl/concepts/catalogus

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business