Nieuws

Microsoft System Center 2012

Met System Center 2012 kunt u applicaties en services gemakkelijk beheren, op maat en in de cloud. En dat heeft drie grote voordelen.

1. System Center 2012 beheert uw fysieke en virtuele IT-omgevingen over datacenters, client-computers en devices heen.

System Center omvat kennis over systemen, richtlijnen, processen en best practices. Die kennis stelt u in staat uw infrastructuur te optimaliseren, kosten te besparen, de beschikbaarheid van applicaties en diensten te verbeteren en het dienstenaanbod in uw organisatie uit te breiden.

[related_article id=”161452″]

2. System Center-oplossingen leveren volledig management van de desktop tot het datacenter.

System Center stelt u in staat flexibele en kosteneffectieve datacenterdiensten te leveren, volledig geïntegreerd met uw fysieke, virtuele en cloud omgevingen. Op die manier heft System Center de kloof tussen private en publieke clouds op, en bekomt u een ongeëvenaarde flexibiliteit en controle.
Tegelijk helpt System Center uw organisatie om de juiste balans te verkrijgen van de desktop infrastructuur.

3. System Center helpt u IT-diensten te standaardiseren.

Met System Center 2012 kunt u flexibele selfservice oplossingen leveren zodat de eigenaars van applicaties cloud-capaciteit kunnen aanvragen om hun eigen diensten te implementeren.
Daarnaast integreert System Center 2012 ook mensen, processen en informatie in de bedrijfsinfrastructuur en applicaties.

 

Lees meer over de integratie van Microsoft System Center 2012 met Windows Server 2012

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business