Nieuws

Houd alles in de gaten met mydlink

[Partner info] Als je op zoek bent geweest naar een D-Link product voor jou thuis, dan zul je gemerkt hebben dat deze producten een service bevatten die mydlink heet. Als je je afvraagt wat deze dienst doet en hoe je ervan kunt profiteren, lees dan verder!

Je zult bekend zijn met de term ‘cloud’ waarmee je op een eenvoudige manier waar dan ook ter wereld bij je digitale bestanden kunt komen. Met mydlink kun je je eigen beveiligde persoonlijke cloud creëren. Alles wordt bij jou thuis opgeslagen, maar je hebt toegang tot je bestanden waar je ook bent. Eenvoudig via een PC of via een appje op je smartphone. En dit bespaart waardevolle opslagruimte op je mobiele apparaten.

De meeste D-Link camera’s, routers en opslagapparaten bieden mydlink, waardoor jij altijd verbonden kunt blijven met de dingen waar je om geeft. Eenvoudig met één druk op de knop.
In een notendop is mydlink een beveiligde website waarmee je je apparaten thuis zoals routers, opslagapparaten en IP surveillance camera’s kunt benaderen en beheren, via jouw eigen persoonlijke account. Het aanmaken van je account gaat snel en eenvoudig. Je kunt nu altijd bij jouw thuisnetwerk komen, waar dan ook ter wereld!

Dit betekent dat je je vakantiefoto’s kunt delen met vrienden als je samen ergens een kopje koffie aan het drinken bent door je opslagapparaat thuis op afstand te benaderen. Of, als je een D-Link camera hebt, kunt je jouw huis in de gaten houden als je er zelf niet bent. Je kunt je gehele muziekcollectie beluisteren tijdens je vakantie en zelfs zien wie er zich op je thuisnetwerk bevindt door in te loggen op je router. Met mydlink kun je ook andere slimme dingen doen zoals de Wi-Fi blokkeren voor je kinderen op het moment dat ze moeten slapen.

En, met mydlink, heb je geen computer nodig om toegang te krijgen tot je apparaten thuis. Download gewoon de mydlink app op je iPhone, iPad, Android of Windows-apparaten en je kunt alles bedienen, openen, bekijken en delen, waar je ook bent.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business