Nieuws

Samsung Ativ One 5 Style: all-in-one pc in Galaxy-stijl

De Ativ One 5 Style is Samsungs nieuwste all-in-one pc en wil een centrale plaats in je woonkamer opeisen.

Hij lijkt een beetje op een grote Galaxy Tab, maar is het niet. De Ativ One 5 Style is Samsungs nieuwste all-in-one pc en werd donderdag in Londen aan het publiek voorgesteld.

Het witte glossy uiterlijk dat zo typerend is voor de Galaxy-lijn, maar ook op deze Ativ One 5 Style werd toegepast, moet er voor zorgen dat de pc niet uit de toon valt in een woonkamer. Samsung positioneert dit toestel immers als computer en mediacenter.

De Ativ One 5 Style draait op een AMD A6 quadcore-processor, heeft 4GB RAM-geheugen en beschikt over een opslagcapaciteit van 1 terabyte. Het 21,5 inch scherm heeft een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels is te bedienen via aanraking, ideaal voor het Windows 8-besturingssysteem dat op de computer draait.

Aan de achterzijde zijn een hele rits aansluitingen voorzien. In totaal zijn er vier usb-poorten (2 USB 3.0), twee HDMI-aansluitingen en een ethernetaansluiting.

Natuurlijk wordt ook draadloos verbinden via wifi ondersteund. Bovendien kan de Ativ One 5 Style geleverd worden met ingebouwde tv-ontvanger.

Verdere details omtrent prijs en beschikbaarheid van de Ativ One 5 Style zijn voorlopig nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business