Nieuws

Larry Ellison: Apple is nergens zonder Steve Jobs

Oracle-baas Larry Ellison, een van de beste vrienden van wijlen Steve Jobs, heeft zich kritisch uitgelaten over Apple onder de leiding van Tim Cook. Hij voorspelt dat Apple een zware tijd tegemoet gaat.

Oracle-baas Larry Ellison, een van de beste vrienden van wijlen Steve Jobs, heeft zich kritisch uitgelaten over Apple onder de leiding van Tim Cook. Hij voorspelt dat Apple een zware tijd tegemoet gaat en het overlijden van Jobs waarschijnlijk niet te boven gaat komen.

Ellison deed deze openhartige uitspraken in een interview met CBS"s "This Morning". Zijn letterlijke woorden op de vraag hoe hij tegen Apple aankijkt, zijn:

"We hebben het gezien – we hebben het experiment uitgevoerd. Ik bedoel: het is al gedaan. We zagen Apple met Steve Jobs. We zagen Apple zonder Steve Jobs. We zagen Apple (opnieuw) met Steve Jobs. En nu gaan we Apple weer zonder Steve Jobs zien."

[related_article id=”158256″]

Bij deze zinnen maakt hij een beweging omhoog, omlaag, omhoog en wederom omlaag. Ellison benadrukt het belang van Jobs later in het interview nog eens door hem te omschrijven als de Edison of Picasso van onze tijd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business