Base lanceert zakelijke tarieven met cloudopslag

Base vervangt zijn oude zakelijke tariefplannen door drie nieuwe formules en hoopt klanten te overtuigen met de introductie van een eigen clouddienst.

Base introduceert drie nieuwe tariefplannen voor zakelijke klanten die het oude aanbod moeten vervangen. De operator biedt daarbij ook een eigen clouddienst aan.

De nieuwe tarieven krijgen de naam Pro Start, Pro Connect en Pro Travel, en zien er als volgt uit:

  • Pro Start: 200 belminuten, ongelimiteerd sms’en en 1 GB mobiele data voor 10 euro per maand
  • Pro Connect: ongelimiteerd bellen, ongelimiteerd sms’en en 3 GB mobiele data voor 30 euro per maand
  • Pro Travel: ongelimiteerd bellen (+ 600 minuten van/naar Europa), ongelimiteerd sms’en (+ 600 sms’en van/naar Europa) en 5 GB mobiele data (+ 600 MB in Europa)

De formules Pro Connect en Pro Travel geven bovendien toegang tot de nieuwe clouddienst van Base. Die bestaat uit twee onderdelen: cBox en cProtect. cBox biedt veilige cloudopslag, zodat je vanaf elk apparaat en elke locatie aan je documenten kan. cProtect zorgt op zijn beurt voor de bescherming van je documenten en beveiliging van je apparaat tegen diefstal en malware.

De nieuwe zakelijke tariefplannen bieden alledrie toegang tot het 4G-netwerk van Base, zonder meerkost. De operator belooft momenteel een nationale 4G-dekking van om en bij de 54 procent en breidt dat voortdurend uit. Recent is Base ook begonnen met de uitrol van 4G in Brussel, iets wat tot voor kort nog onmogelijk was vanwege een te strenge wetgeving.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business