Nieuws

Telenet verhoogt de internetsnelheden

Telenet verhoogt vanaf maandag de internetsnelheden van alle privé- en zakelijke internetproducten, inclusief de pakketten Whop, Whoppa en FLUO.

Vanaf vandaag worden de internetsnelheden van Telenet-klanten verhoogd. Het populairste internetproduct van de aanbieder, Internet 120, krijgt zo een verhoging van de downloadsnelheid van 33%, naar 160 Mbps. De uploadsnelheid wordt opgetrokken naar 10 Mbps.

Internet 60-klanten krijgen een verhoging van de uploadsnelheid naar 5 Mbps. Ook Telenet for Business-klanten surfen vanaf vandaag sneller, met snelheden tot 200 Mbps voor het Business 120 Plus-abonnement.

[related_article id=”158455″]

Bij de abonnementen met volumelimieten zijn ook die omhooggetrokken. Zo krijgen klanten met Internet 60 nu 150 GB per maand, terwijl Business-klanten 2 of 3 TB ter beschikking krijgen.

De verhoging verloopt zonder meerkosten voor de gebruiker. Wel worden momenteel bij heel wat bestaande klanten de modems gratis vervangen. Telenet laat nog weten dat alle klanten met een in aanmerking komend abonnement via een mail op de hoogte gebracht zullen worden van alle details.

Eerder hadden opmerkzame Telenet-klanten al aangegeven dat hun snelheden gestegen waren; nu is de wijziging dus officieel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business