Nieuws

Deze week: iPhone 6 komt er aan en Telenet breidt netwerk uit

Op 9 september stelt Apple de nieuwe iPhone voor, wat kunnen we verwachten? En Telenet investeert in de uitbreiding van zijn netwerkcapaciteit.

De lancering van de nieuwe iPhone is nabij en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Wat mogen we wel en niet verwachten?

Telenet investeert een ongezien bedrag in de uitbreiding van de netwerkcapaciteit, met het oog op de internetnoden van de toekomst. Het megaproject moet de surfsnelheid op termijn optrekken naar 1 gigabit per seconde.

Met de nieuwe versie van Windows wil Microsoft een strikte scheiding maken tussen desktopcomputers en mobiele toestellen. Het doet dat door de Metro-interface alleen op die laatste te installeren.

Google heeft de 64-bitversie van Chrome voor Windows uit bèta gehaald en voor het grote publiek beschikbaar gemaakt. Download hem hier.

Dit zijn de beste telefoons die je kunt kopen. Deze high-tech exemplaren kunnen zowat alles wat je van een telefoon kan verwachten, en meer.

Worstel je met een traag thuisnetwerk en laat het bereik van je wifi ook te wensen over? Deze zes tips helpen je om je wifi een boost te geven.

Met een 3D-printer, een foto van het sleutelgat en een handig stukje software maken deze inbrekers je deur moeiteloos open – geen gestolen sleutel nodig.

Volgens de geruchtenmolen zal er dit najaar nog een publieke preview voorgesteld worden van de volgende grote Windows-release. Laten we ons echter niet blindstaren op features: deze release is het startschot voor een marathon, geen big bang.

iOS 8 wordt later dit jaar verwacht, op tijd voor de lancering van de nieuwe iPhone 6. Hier zetten we een aantal van de handigste nieuwe features op een rij.

Sommige programma"s vereisen administratorrechten om (volledig) te kunnen functioneren. Vervelend is wel dat het gebruikersaccountbeheer van Windows dan telkens weer om je toelating vraagt. Tenzij je die al (eenmalig) aan UAC Pass hebt gegeven…

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business