Nieuws

Black Friday 2016: de beste kortingen bij ons

In de Verenigde Staten is Black Friday, de dag na Thanksgiving, een van de belangrijkste winkeldagen van het jaar met zotte kortingen. Van deze deals kan je ook in België en Nederland mee genieten.

Update: Benieuwd naar de deals van Black Friday 2017? Ontdek ze op techpulse.be/blackfriday!


In de Verenigde Staten is Black Friday, de dag na Thanksgiving, een van de belangrijkste winkeldagen van het jaar met zotte kortingen. Van deze deals kan je ook in België en Nederland genieten.

4launch.nl: Heel het weekend kortingen op computeronderdelen en andere hardware bij deze Nederlandse webshop.

Alternate: Ook bij Alternate kan je dit weekend terecht voor computeronderdelen en andere hardware. Kijk zeker ook eens naar hun Outlet voor nog straffere kortingen.

Amazon.de: Amazon organiseert al de hele week “Cyber Monday”-aanbiedingen en gaat nog heel het weekend door. Op producten die je rechtstreeks bij Amazon koopt (niet via een reseller), betaal je geen verzendkosten. Schrikt het Duits je af? Voortaan kan je de website ook in het Nederlands of Engels instellen.

Apple: Apple staat er niet meteen om bekend kortingen te geven op zijn producten. In plaats daarvan geeft het uitzonderlijk vandaag een cadeaubon tussen 25 en 150 euro op je aankoop, afhankelijk van het product dat je koopt.

Bart Smit: Bij Bart Smit geniet je van kortingen op spelconsoles en games. Op ander speelgoed is geen korting.

Bol.com: Kortingen op heel wat multimedia en elektronica, zoals spelconsoles, smartphones, tv’s, tablets en meer. Heel het weekend lang.

Combell: Nog tot middernacht krijg je korting op de aankoop van een nieuw domein. De korting geldt alleen voor het eerste jaar, daarna betaal je weer de volle pot.

DreamLand: DreamLand houdt zijn aanbiedingen erg beperkt. Je krijgt 10% korting op de aankoop van speelgoed, maar alleen vandaag tuseen 17 uur en 21 uur. Koop je via de webshop, dan geldt de korting tot middernacht.

Gamegear: Heel het weekend kortingen op allerlei hardware voor gamers: muizen, toetsenborden, headsets, microfoons en meer.

Game Mania: Vooral gamers kunnen hun slag slaan tijdens Black Friday, ook bij Game Mania. Zo kan je een PlayStation 4 Slim 1 TB met 2 DualShock-controllers op de kop tikken voor 279 euro. Het hele weekend nog.

GOG.com: Nog eentje voor de gamers en dan vooral voor zij die de nostaligsche toer willen opgaan. Good Old Games heeft heel wat oudere spellen in zijn catalogus staan.

Kruidvat: Kruidvat biedt via zijn webshop vandaag een aantal promoties aan en rekent ook geen verzendkosten aan.

Fnac: Multimediaketen Fnac geeft het hele weekend 10% korting op al je aankopen. Je hebt wel een lidkaart nodig om ervan te genieten.

Intertoys: Kortingen van 20 tot 50 procent op talloze games, spelconsoles en andere gaming hardware.

Krëfel: Ook Krëfel geeft kortingen op verschillende producten uit het hele gamma, het hele weekend lang.

Makro: Bij Makro krijg je vandaag en morgen 20 procent korting bij producten die zijn gemarkeerd met het Black Friday-logo.

Media Markt: Een heel weekend stevige kortingen op smartphones, tablets, laptops, tv’s en meer. Elke dag zijn er “bliksemaanbiedingen”, maar op is op, dus houd het goed in de gaten.

Microsoft: Microsoft biedt via zijn webwinkel verschillende kortingen aan op hardware, Xbox-games en accessoires onder de noemer van “novemberaanbiedingen”. Die gelden nog tot het einde van deze maand.

PlayStation Store: Kortingen tot 60 procent op Fifa 17, Battlefield 1, Skyrim, Uncharted 4 en nog veel meer games.

Origin: EA biedt tot 75% korting op tal van games uit zijn catalogus via het eigen Origin-platform.

Steam: Voor gamers de slechtse periode van het jaar op Steam, want de kortingen zijn elke keer erg de moeite tijdens de herfstuitverkoop. Pijnlijk voor de portefeuilles…

Zalando: Webshop Zalando geeft alleen vandaag 20% korting op elke bestelling van minimaal 80 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business