Nieuws

Windows 10 is gearriveerd

Na negen maanden van uitgebreid testen en tweaken, is Windows 10 eindelijk klaar voor het grote publiek.

Windows 10 is gearriveerd. Na een uitgebreide publieke testperiode van negen maanden, maakt Microsoft het nieuwe besturingssysteem vandaag officieel beschikbaar voor het grote publiek. Al is de kans klein dat je vandaag al met de update aan de slag kan.

Zoals we eerder al schreven, kiest de reus uit Redmond voor een gefaseerde uitrol om zich er van te verzekeren dat alles zo vlot mogelijk verloopt voor de miljoenen gebruikers die hun toestellen willen upgraden. Gebruikers met een huidig Windows 7- of Windows 8.1-systeem zullen de update in de komende dagen en weken gratis aangeboden krijgen via het Windows 10-icoon in het systeemvak.

Ben je vol ongeduld aan het wachten op de update, dan kan je alvast onze review van Windows 10 lezen om te ontdekken wat het nieuwe besturingssysteem allemaal te bieden heeft. Kijk in tussentijd ook al even na of je systeem met het OS overweg kan, via deze handige checklist. Twijfel je nog of je er goed aan doet om te upgraden, lees dan zeker ook het artikel ‘Wanneer moet je upgraden naar Windows 10?’.

Vandaag en in de komende dagen zullen we nog meer praktische artikelen publiceren om je op weg te helpen met Windows 10. Houd onze website dus zeker goed in de gaten. Zo ben je helemaal voorbereid wanneer de update zich ook op jouw toestel aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business