Nieuws

Deze week: De ware reden achter Patience en Media Markt lanceert eigen laptops

Patience en Mijnenveger staan op je pc om een hele andere reden dan je misschien denkt, en Media Markt brengt zijn eigen laptoplijn op de markt.

De kans dat je Patience, Mijnenveger, Hartenjagen of FreeCell nog nooit hebt gespeeld, is erg klein. Deze spellen werden echter om een volledig andere reden ontwikkeld dan je denkt.

Met PEAQ lanceert elektronicagigant Media Markt zijn eigen hardwaremerk. De keten hoopt met zijn eigen producten een gat in de markt op te vullen.

Een torrentaanbieder is niet opgezet met het “verschrikkelijke privacybeleid” van Windows 10, en weert gebruikers van het OS.

De Chinese producent ZUK brengt in september een smartphone met Cyanogen OS uit, die wel eens de verwachtingen zou kunnen inlossen die voor de OnePlus Two iets te hoog gegrepen bleken.

Tien jaar geleden was een gps onbetaalbaar, een luxeproduct. Nu kan je voor 80 euro al een toestel vinden, of je downloadt de app. Welke van de twee moet je kiezen?

Onze redacteur heeft een Androidtelefoon, maar steeds meer moeten de standaardapps van Google wijken voor alternatieven van Microsoft.

Met de Obi Worldphone wil ex-Apple leider John Sculley een gat in de markt opvullen met het bekende recept van zijn vorige werkgever.

Een smartphone is net zo ingewikkeld als een computer. Wanneer je naar de winkel stapt om er één te kopen weet je dus beter waarop je moet letten. Na deze handleiding maakt niemand je nog blaasjes wijs.

Je hebt geüpdatet naar Windows 10 en wil het een en ander verder naar je hand zetten? Ultimate Windows Tweaker verzamelt meer dan 200 instellingen in één interface.

De firewall werkt als een buitenwipper voor al het verkeer van je computer en houdt het gespuis buiten. Maar dan moet hij wel goed ingesteld staan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business