Nieuws

Tinder experimenteert met Super Like, als een swipe niet volstaat

Tinder introduceert een nieuwe functie voor als je iemand écht leuk vindt. De Super Like is het ultieme Tinder-compliment.

Alleen naar rechts swipen? Dat is toch eigenlijk ook maar oppervlakkig. Dat vond Tinder ook. Daarom kun je vanaf deze week die potentiële match écht een speciaal gevoel geven, en écht laten weten dat je hem of haar bijzonder hoog hebt zitten. Tinder introduceert namelijk een nieuwe functie: de Super Like.

Steekt een persoon met kop en schouders boven de massa uit? Dan kun je, in plaats van naar rechts naar boven swipen, of op de blauwe ster onder de foto drukken om zo aan te geven dat je deze match extra leuk vindt. Ziet je Super Like jou ook zitten? Dan registreert Tinder de match direct, net als normaal.

“We willen Super Likes zich extra speciaal laten voelen terwijl we ervoor zorgen dat iedereen ze kan gebruiken,” schrijft Tinder in een blogpost waarin de nieuwe functie wordt aangekondigd.

Wees wel zuinig op de blauwe ster. Je kan er slechts één per dag uitdelen, en het is niet mogelijk deze ultieme Tinder-loftuiting op te sparen voor later.

De Super Likes zijn vooralsnog alleen beschikbaar voor Tinderommes en Tinderellas in Australië. Later dit jaar zal de functie wereldwijd uitrollen.

De blauwe ster komt op de plek van het Tinder Passport, de functie voor betalende gebruikers die het mogelijk maakt nieuwe mensen te ontmoeten elders in de wereld. Alsof je Tinder gebruikt op vakantie, maar dan vanuit je luie stoel. Het Passport is verplaatst naar ‘Voorkeuren voor ontdekkingen’, de plek waar je ook leeftijdsgrenzen en afstand kan kiezen.

Tinder timmert hard aan de weg dit jaar. In april werd Instagram geïntegreerd, en in juli kwam de applicatie met een hands-free versie voor de Apple Watch, die je laat swipen met je hart. Letterlijk.

De applicatie is beschikbaar in 159 landen, waar iedere seconde zo’n 16.000 keer wordt geswiped. In juni stond de teller op zo’n 8 miljard matches. Niet verwonderlijk dus dat de dating-applicatie flirt met een beursgang.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business