Nieuws

Mobile Vikings lanceert Viking Talk ook voor niet-klanten

VikingCo, het moederbedrijf van Mobile Vikings, maakt zijn VoIP-dienst voortaan ook voor klanten van andere operatoren beschikbaar.

VikingCo, het moederbedrijf van Mobile Vikings, breidt de beschikbaarheid van zijn VoIP-oplossing Viking Talk uit naar de hele Belgische markt. Je hoeft dus niet langer verplicht klant te zijn bij Mobile Vikings om de dienst te kunnen gebruiken.[related_article id=”171992″]

Met Viking Talk kan je voordelig met je smartphone bellen via het wifi-netwerk, maar de ontvanger ontvangt je oproep gewoon via zijn vaste of mobiele lijn. De service ondersteunt oproepen naar vaste en mobiele nummers van eender waar naar nummers uit 25 Europese landen en de Verenigde Staten.

De VoIP-dienst van Mobile Vikings maakte vorig jaar een comeback en klanten van de operator konden de dienst al langer gebruiken via de Viking App. Dat wordt nu ook uitgebreid naar niet-klanten. Je kan Viking Talk voortaan gebruiken, ongeacht bij welke operator je bent aangesloten. Het enige wat je moet doen, is een gratis account aanmaken.

“We maken die drempel bewust heel laag door het allemaal technisch eenvoudig en transparant te houden”, zegt Chief Viking Hans Similon. “Het kost je niets om in te schrijven.”

Bij de tariefberekening wordt alleen rekening gehouden met het nummer waar je naar belt, de locatie vanwaar je belt speelt geen enkele rol. Dat maakt VoIP erg voordelig om van en naar het buitenland te bellen. Van de 4.000 oproepen die nu al dagelijks via Viking Talk verlopen, zijn dan ook 40 procent internationaal.

Bellen via Viking Talk naar vaste of mobiele nummers in België kost 0,025 euro per minuut. Voor bellen naar de 25 landen in Europa en de Verenigde Staten, betaal je 0,05 euro per minuut. Die kosten betaal je met Vikingpunten die je kan aankopen op de website van Mobile Vikings, of verdienen via een aankoop bij één van hun partners.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business