Nieuws

Facebook Messenger gaat opnieuw sms ondersteunen

Binnenkort zal Facebook Messenger wederom een hoop extra features bevatten. Eén nieuwe functie zal ervoor zorgen dat je sms’en geïntegreerd worden met de app.

Velen zullen zich dit niet herinneren, maar jaren geleden waren sms’en onderdeel van Facebook Messenger. De functie werd echter niet met open armen ontvangen en werd uiteindelijk opgedoekt doordat het erg weinig werd gebruikt. Nu wil Facebook de functie van weleer een nieuwe kans geven. Ook zal het sociale medium het mogelijk maken om meerdere accounts op eenzelfde toestel te gebruiken.

“We proberen steeds nieuwe manieren te creëren waarmee mensen met elkaar kunnen communiceren,” laat een Facebook-woordvoerder weten. “Momenteel testen we de mogelijkheid om alle gesprekken van zowel sms als Messenger naar één plaats te brengen. Het is een erg eenvoudige manier om al je berichten te ontvangen, bekijken en beantwoorden in slechts één app.”

[related_article id=”176859″]

Kleurencode

Uit beelden van Android Police blijkt dat sms’en paars zullen worden weergegeven in de app. Ook zorgt een blauw symbooltje bij normale Messenger-gesprekken en een paars symbool bij sms-gesprekken in de gesprekkenlijst ervoor dat je beide types van communiceren uit elkaar kan houden.

Als laatste wil Facebook het mogelijk maken om meerdere Messenger-accounts op eenzelfde toestel te gebruiken. “Miljoenen mensen delen hun telefoon met vrienden en familie. Tot nu toe bestond er geen eenvoudige manier voor gebruikers om hun persoonlijke account te gebruiken op gedeelde toestellen. Daarom hebben we een feature gelanceerd in de Android-app om het mogelijk te maken voor verschillende mensen om in te loggen in Messenger op slechts één telefoon,” legt Facebook zijn beslissing uit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business