Nieuws

Deze week: Samsung Galaxy S7 vs S6 en hoe de Windows 10-update weigeren

We zetten deze week de Samsung Galaxy S7 lijnrecht tegenover zijn voorganger voor een vergelijking en legden uit hoe je kan voorkomen dat Windows 10 zich ongewild op je computer installeert.

We waren bijzonder enthousiast over Samsungs nieuwe vlaggenschip: de Galaxy S7. Ook de S6 scheerde echter hoge toppen en die is inmiddels aanzienlijk goedkoper. Waar schuilen de verschillen?

Verschillende Windows 7- en Windows 8-gebruikers melden dezer dagen dat Windows 10 zich ongevraagd begint te installeren. Wat is er aan de hand en wat kan je er aan doen?

Als je systeem kuren vertoont, kan een verfrissing van de installatie wonderen doen. Wie geen herstelpartitie heeft, kan dankzij WinToHDD toch aan de slag zonder speciale usb-stick of Windows-dvd.

Windows 7 is nog steeds immens populair, bij consumenten maar zeker ook bij bedrijven. Een nieuw systeem uitrusten met het besturingssysteem is echter een werk van bloed, zweet en liters tranen.

Tesla stelt de Model 3, de belangrijkste wagen die het bedrijf tot nu toe ontwikkelde, aan het eind van de maand voor. Dankzij een subtiele teaser krijgen we al een eerste indruk.

Telenet-klanten werden onterecht op een lagere internetsnelheid gezet als gevolg van een bug met de Telemeter. Die was helemaal op hol geslagen, waardoor sommige klanten zogezegd miljoenen gigabytes hadden verstookt.

In 2014 werd het internet overspoeld door naaktfoto’s gelekt uit de iCloud van beroemdheden. Nu blijkt niet een beveiligingsprobleem bij Apple maar wel phishing aan de basis te liggen.

Een Belgische student heeft een groot privacylek ontdekt in Facebook. Het sociale netwerk heeft het probleem opgelost en beloonde de student voor zijn vondst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business