Nieuws

Gelekte foto stelt opvouwbare DJI-drone voor

Het volgende kunstje van dronebouwer DJI wordt een quadcopter die makkelijk te vervoeren is dankzij een opvouwbaar frame.

De DJI Phantom 4 is nog niet koud, of de dronebouwer staat al klaar met een nieuwe quadcopter. Ditmaal gaat het om een exemplaar dat opvouwbaar zou zijn, zo blijkt uit enkele beelden die gelekt zijn en in handen kwamen van droneblog Heliguy. De Mavic, zoals de drone zal heten, zal ongeveer 700 gram gaan wegen, wat betekent dat je hem in België mag gebruiken zonder een diploma.

De foto’s lekten vorige week al uit, samen met enkele specificaties. Zo zal de draagbare drone geleverd worden met een 4K-camera die kan bewegen over een gimbal op twee assen. Hij kan bestuurd worden via wifi tot op 300 meter, bezit een batterij van 3.830 mAh en een LCD scherm dat werkt met Android.

Meteen na het lek stuurde DJI een uitnodiging uit naar enkele Amerikaanse journalisten. Daaruit blijkt dat we op 27 september meer details te horen zullen krijgen. Daarnaast schrijft The Verge dat we rond dezelfde periode ook de eerste GoPro-drone mogen verwachten, van de hand van de ongenaakbare producent van actiecamera’s.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business