Nieuws

Zo kan je de iPhone 7-lancering van Apple live volgen

Apple stelt vanavond zijn nieuwe iPhones aan de wereld voor. We leggen uit hoe je de aankondiging zelf live kan volgen.

IFA 2016, de grootste beurs voor consumentenelektronica ter wereld, is opnieuw achter de rug. Apple was één van de grote afwezigen in Berlijn en kiest er in de plaats voor om vanavond tijdens een eigen evenement in San Francisco zijn nieuwe iPhones aan de wereld voor te stellen.

De verwachting is dat Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zal lanceren. Die zouden qua uiterlijk niet veel verschillen van hun voorgangers, met uitzondering van de – nu al fel bekritiseerde – verdwijning van de 3.5 mm-aansluiting en een dubbele camera op de Plus-versie. Verder zou de iPhone ook eindelijk waterdicht worden en komt er een nieuwe kleur bij: glanzend piano-zwart. Naast de nieuwe iPhones wordt ook de aankondiging van een nieuwe Apple Watch verwacht.

Wat er allemaal van deze voorspellingen en geruchten aan is, zullen we vanavond zeker weten. Tim Cook zal het podium betreden om 19 uur Belgische tijd en wij zullen klaar zitten om het nieuws zo snel mogelijk tot bij jou te brengen. Wil je de livestream graag zelf volgen, dan is ook dat een optie. We leggen hieronder uit hoe je dat doet.

  • Op Mac: Mac-gebruikers kunnen de livestream via de website van Apple bekijken. Daarvoor moet je iMac of Macbook minimaal op OS X 10.8.5 draaien en heb je Safari 6.0.5 nodig.
  • Op Windows: Ook Windows-gebruikers kunnen sinds Windows 10 de livestream eenvoudig volgen door in de Edge-browser naar de pagina van de livestream te navigeren.
  • Op iPhone of iPad: Om de livestream vanaf je iOS-toestel te bekijken, open je de Safari-app en ga je naar de pagina van de livestream. Voorwaarde is wel dat je iPhone of iPad op iOS 7 of hoger draait.
  • Op Apple TV: Ook eigenaars van een Apple TV kunnen de livstream volgen. Op de Apple TV 4 is daarvoor een speciale app beschikbaar in de App Store, terwijl op de Apple TV 2 en 3 een toegewijd kanaal is voorzien dat automatisch verschijnt als je systeem minimaal op versie 6.2 draait.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business