Nieuws

Microsoft HoloLens komt naar Europa

Vanaf volgende maand arriveert de HoloLens in Europa, maar nog niet in België. Ondertussen kunnen ook niet-ontwikkelaars hem kopen.

Geïnteresseerden in een Microsoft HoloLens zien hun droom een beetje dichterbij komen. Microsoft startte gisteren namelijk met voorbestellingen voor de HoloLens in Frankrijk, Duitsland, Ierland en Engeland. De verkoopprijs bedraagt in Europa 3.299 euro, waarbij je vervolgens nog een computer nodig hebt die krachtig genoeg is. Vanaf volgende maand worden ze geleverd.

[related_article id=”186231″]Voorlopig ziet het er niet naar uit dat Microsoft met zijn HoloLens ook naar België en Nederland komt, al kan je natuurlijk proberen er eentje in huis te halen via de buurlanden. Sinds augustus moet je daar geen ontwikkelaar of zakelijke klant meer voor zijn en kan iedereen er eentje bestellen. ‘Iedereen’ is daarbij ruim genomen, aangezien niet iedereen zoveel geld heeft rondslingeren om aan een gadget te spenderen.

Naar verwachting zal Microsoft op zijn Surface-event later deze maand nog meer nieuws te melden hebben rond de HoloLens. Daarnaast brengt ZDNet in samenwerking met Smart Business op 27 oktober een testmodel naar Antwerpen op de Belgian Tech Show. Wie de AR-bril eens wil proberen, vindt hier meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business