Nieuws

Speciale Apple Watch Nike+ op 28 oktober beschikbaar

De lanceringsdatum van de door Nike en Apple ontworpen smartwatch is bekend gemaakt.

Apple en Nike hebben de handen in elkaar geslagen en een Apple Watch ontwikkeld voor enthousiaste lopers die in hun hobby willen investeren. De Apple Watch Nike+ werd aan het grote publiek voorgesteld tijdens het iPhone-evenement op 7 september, en nu is ook bekend wanneer fans de eerste smartwatches mogen verwachten: op 28 oktober.

Apple heeft de datum zonder fanfare toegevoegd aan de productpagina van de Apple Watch Nike+. De aanpassing werd als eerste gespot door de Franse website WatchGeneration. Het apparaat is gebaseerd op de tweede generatie van Apples smartwatch en gebruikers kunnen dezelfde verbeteringen verwachten als de standaard modellen: waterdichtheid, een scherper scherm en een ingebouwde gps.

De Nike-variant behelst exclusieve interfaces en polsbandjes in verschillende kleuren. De Nike Run Club app zal ook standaard geïnstalleerd staan op de smartwatch, dat in deze versie enkel in een aluminium uitvoering te verkrijgen is. Net zoals de de standaard Apple Watch 2 start de kostprijs van de Nike+ op 369 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business