Nieuws

Razer Blade-laptops komen naar Europa

De Razer Blade bestaat al drie jaar in de Verenigde Staten. Eindelijk kan je de gamelaptop ook in Europa krijgen.

De Razer Blade van 14 inch bestaat al sinds 2013 en de kleinere Razer Blade Stealth werd eerder dit jaar gelanceerd. Vooralsnog waren de toestellen echter enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Razer brengt hier gelukkig verandering in.

De Razer Blade Stealth is voortaan verkrijgbaar in Europa met Duitse, Franse en Engelse toetsenborden voor 1.099 euro. Het toestel heeft een zevende generatie Intel i7-processor en kan geconfigureerd worden met maximum 16 GB RAM en 1 TB SSD.

Behalve de laptop kan je eveneens accessoires vanuit Europa bestellen. Zowel de Razer Power Bank van 12.800 mAh als het externe Razer Core GPU-dock kan je in de online winkel terugvinden. Indien je voor 27 oktober een Blade Stealth bestelt, krijg je bovendien de Razer Orochi-muis en Razer Kabuto-mousepad gratis.

Ook de Razer Blade van 14 inch kan je momenteel bestellen. Het toestel kost minstens 1.999 euro en de leveringen zullen over twee weken van start gaan. In de Blade zit een Nvidia GTX 1060, welke de nieuwe grafische kaart van de fabrikant is dat virtual reality ondersteunt. Verder heeft de laptop een zesde generatie Intel i7-processor en 16 GB RAM. Ook bij deze laptop worden vroege vogels beloond. Indien je deze week nog een Razer Blade bestelt, krijg je een Razer Mamba TE-muis en een Razer Mercenary-rugzak.

Als het goed is, verschijnt de line-up vanaf 2017 in België, mét Belgisch toetsenbord.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business