Nieuws

Windows 10 krijgt gratis ‘Creators Update’ in de lente

Tijdens het Surface-event in New York kondigt Microsoft een nieuwe grote update voor Windows 10 aan. De Creators Update verschijnt gratis in de lente van 2017.

Tijdens een live event in New York kondigt Microsoft een nieuwe grote update voor Windows 10 aan. Microsoft doopt de grote vernieuwing voor Windows 10 de Creators Update. Net als zijn voorganger, de verjaardagsupdate, zal deze upgrade helemaal gratis zijn voor iedereen met een Windows 10-systeem.

De focus van de update ligt voor het grootste deel op 3D. Paint 3D zal iedereen de tools geven om heel eenvoudig met 3D-modellen te werken. De integratie van 3D gaat echter veel verder. Ook Office zal 3D-modellen ondersteunen en er is zelfs een samenwerking met Facebook.

Verder krijg je met de Creators Update nieuwe mogelijkheden voor gaming. De belangrijkste daarvan is zonder twijfel de integratie van de steamingservice Beam. Tot slot sleutelt Microsoft aan het sociale aspect van je digitale leven. Een nieuwe manier om om te gaan met contacten moet het mogelijk maken om veel sneller allerhande dingen met vrienden en familie delen.

De Creators Update zal uitrollen naar alle Windows 10-gebruikers in de lente van 2017. Een precieze datum kennen we nog niet. Insiders kunnen in de loop van de week al aan de slag met de update. In de stukken hieronder gaan we dieper in op de belangrijkste aspecten van de aankondiging in New York.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business