Nieuws

Update maakt Motorola Moto Z compatibel met Daydream

De Moto Z en Moto Z Force zijn ‘Daydream Ready’: compatibel met Google’s virtual reality. Naast de Pixel-toestellen zijn het op dit moment de enigen.

[related_article id=”185636″]Mensen die een Motorola Moto Z of Moto Z Force kochten, beschikken binnenkort over een ‘Daydream Ready’-toestel. Google Daydream is het virtual realityplatform van de zoekgigant. Tot nu was alleen geweten dat Google’s eigen Pixel-toestellen uit de doos klaar waren om om te gaan met Daydream. Het enige dat je dan extra nodig hebt, is de Daydream View-headset om je toestel in te steken.

De Moto-toestellen krijgen de Daydream-functionaliteit wanneer de toestellen de Android 7 (Nougat)-update binnenkort ontvangen. Vermoedelijk zal die update in de komende weken onze contreien bereiken; in de VS wordt hij reeds uitgerold.

Het nieuws is opmerkelijk aangezien Motorola op geen enkele manier liet verstaan dat zijn toestellen compatibel waren met de VR-oplossing van Google. De Moto Z-toestellen zijn sowieso al een goede keus voor wie een toptoestel in huis wilt halen, mede dankzij de beschikbaarheid van Moto Mods, maar de toevoeging van Google Daydream zorgt voor een extra argument in het felbevochten high-end segment.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business