Nieuws

Welkom op TechPulse

Minoc Data Services lanceert TechPulse. Met een kritische blik houden we de vinger aan de pols van de technologiewereld.

Welkom op TechPulse, een nieuwe website van Minoc Data Services, de grootste IT-uitgeverij van België. Na maanden voorbereiding zijn we zeer enthousiast om eindelijk dit resultaat met je te kunnen delen.

TechPulse

TechPulse houdt de vinger aan de pols van de technologiewereld. We kijken voorbij het nieuws van de dag, en brengen je achtergrond en analyse bij de ontwikkelingen in IT, technologie en wetenschap. We graven dieper en kijken naar de impact van technologische evoluties op ons dagelijks leven en manier van werken.

Dat doen we met duiding, reviews en praktische tips. Zo onderwierpen we de nieuwe Snapdragon 821 aan een grondige analyse en gingen we langs bij een datacenter om te ontdekken waar de cloud vandaan komt. Lees zeker ook onze uitgebreide review van de OnePlus 3T of onze handige gids over de beperkingen van Netflix Offline Downloads.

Elke dag staat een ervaren redactieteam voor je klaar om een licht te schijnen op de laatste nieuwe producten en innovaties. Deze website vormt de basis voor die berichtgeving, maar we kijken ook verder. Beschouw de lancering vandaag als TechPulse v1.0, het begin van een iteratief proces dat voortdurend verder zal ontwikkelen. Niet alleen met nieuwe functionaliteit op de website, maar ook daarbuiten op nieuwe platformen en met nieuwe vertelvormen.

Kerstactie

We hebben grootse plannen voor de toekomst, die we binnenkort graag met je delen. Voorlopig koesteren we de geboorte van TechPulse nog even en daar willen we ook jou als lezer graag bij betrekken. Van 8 tot en met 23 december organiseren we daarom een grote kerstactie waarbij elke dag leuke prijzen worden weggegeven. Meer informatie vind je op de “12 dagen kerst”-pagina of via Facebook en Twitter.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business