Achtergrond

9 opvallende gadgets van CES 2017 die we nu meteen willen

Origineel, grappig en misschien een beetje dwaas: we kozen negen gadgets uit die onze aandacht trokken tijdens CES in Las Vegas.

Op CES in Las Vegas wordt de toekomst van de technologie heden. Eén keer per jaar vind je het allemaal op één centrale plaats: inspirerende aankondigingen, onwaarschijnlijke technologieën, hard- en software die de wereld veranderen, maar vooral: gadgets. Heel veel gadgets.

We kozen negen leuke gadgets die de wereld geenszins zullen veranderen, maar ons desalniettemin in het oog sprongen. De selectie is arbitrair en gebeurde volledig volgens oordeel van ondergetekende redacteur. CES is énorm en we willen ons niet pretenderen dat dit de enige gadgets van de beurs zijn die in aanmerking komen. Je weet immers nooit welk pareltje we misschien over het hoofd hebben gezien.

Onderstaande producten zijn in ieder geval wel origineel en interessant. Sommige gadgets zijn naïef en misschien zelfs een beetje dwaas, anderen willen we liefst zo snel mogelijk in de winkelrekken zien liggen. Hieronder onze greep uit de gadgets van CES 2017.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business