Nieuws

Orange lanceert abonnementen met prepaid-trekjes

Orange lanceert een nieuwe reeks mobiele abonnementen die klanten een totale controle over hun budget bieden.

Orange lanceert vandaag twee nieuwe mobiele abonnementen: Kolibrie Zen en Dolfijn Zen. De Zen-abonnementen bieden een vaste bundel mobiele data, belminuten en onbeperkt sms’en. Is die bundel opgebruikt, dan kan je net als bij een herlaadkaart niet meer bellen of surfen, waardoor je als klant zelf de controle over je budget in handen hebt.

Met Kolibrie Zen kan je voor 8 euro per maand anderhalf uur bellen en 100 MB aan mobiele data gebruiken. Voor 15 euro per maand krijg je Dolfijn Zen. Daarmee krijg je 2,5 uur aan belminuten en 1,5 GB mobiele data. Heb je die belminuten en data voor het einde van de maand opgebruikt, dan kan je eventueel belwaarde en surfvolume bijkopen voor 5, 10, 15, 20 of 50 euro.

Daarnaast biedt Orange ook Zen-abonnementen in koppelverkoop met een smartphone, waarvoor de voorwaarden nog niet iets anders zijn.

Zen biedt volgens Orange het comfort van een abonnement met de budgetcontrole van een prepaidformule. “Meer belminuten en mobiele data dan met een herlaadkaart,” klinkt het in het persbericht, maar dat is niet helemaal waar. Telecomleveranciers staan erom bekend hun aanbod zo ingewikkeld mogelijk te maken en als klant moet je goed uitzoeken welke formule het best bij jou past. Vergelijk je Dolfijn Zen bijvoorbeeld met de prepaidformule Tempo Giga van Orange, dan is het abonnement weliswaar interessanter voor wie veel belt (2,5 uur vs. 50 minuten), maar kiezen fervente surfers dan weer beter voor de herlaadkaart (4 GB vs. 1,5 GB).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business