Nieuws

Scarlet lanceert abonnement ‘met niets erin’ voor 15 euro per maand

Scarlet lanceert een nieuw abonnement zonder inbegrepen belminuten of sms'en, maar wel met 5 gigabyte mobiele data.

Nul belminuten en nul sms’en. Een abonnement met niets erin. Dat is hoe Scarlet de voorbije dagen communiceerde over een nieuwe formule die het vandaag officieel lanceert. HiFive biedt inderdaad geen inbegrepen belminuten of sms’en, maar wel vijf gigabyte mobiele data voor 15 euro per maand.

Met het aanbod mikt Scarlet op gebruikers die nauwelijks tot nooit bellen of sms’en, maar wel veel mobiele data verbruiken. Nu berichtenapps als WhatsApp en iMessage de populariteit van de sms flinkt teruggedrongen hebben en ook (video)bellen over wifi of LTE steeds populairder wordt dankzij snellere en stabielere netwerken, is een postpaidformule met alleen maar data lang niet meer zo gek.

Het verschil met een data-only sim is dat je met HiFive wel nog altijd kan bellen of sms’en als je dat zou willen. Het wordt alleen extra gefactureerd bovenop de abonnementsprijs van 15 euro per maand. Voor bellen is dat aan 20 cent per minuut, sms’en kosten 5 cent per bericht. Daarnaast biedt Scarlet de optie om voor 3 euro extra per maand 90 belminuten en 1.000 sms’en aan te schaffen.

Wie geïnteresseerd is in het aanbod, kan zich aanmelden via de website van Scarlet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business