Nieuws

Razer teaset smartphone voor gamers

Voor gamers hebben we een leuk nieuwtje in petto. Razer kondigt namelijk binnenkort een smartphone aan die zich richt op spelletjesliefhebbers.

Hardwarefabrikant Razer heeft een afbeelding online gezet waarbij het zinspeelt op een eigen smartphone. Op het plaatje is een persoon te zien met een telefoon in de hand, met de slogan ‘watch, listen, play’. Dit wijst erop dat Razer een smartphone voor gamers uitbrengt.

Nextbit

De teaser komt niet aan als een totale verrassing. De eerste geruchten doken begin dit jaar op, en sindsdien heeft de fabrikant de plannen al meermaals bevestigd. Razer nam immers eerder smartphonemaker Nextbit over en stelde toen dat het zelf een of meerdere toestellen wil uitbrengen. Deze smartphone was uniek omdat het beschikte over ‘onbeperkte opslag’ door foto’s, video’s en apps op een server op te slaan. Waarschijnlijk zal de Razer-smartphone met andere nieuwtjes komen, want in augustus trok het de stekker uit de clouddienst van Nextbit.

[related_article id=”211600″]

Sindsdien vertelde CEO Ming-Liang Tan in een interview met CNBC over de Razer-smartphone. Ook was op een afbeelding van een tweet – bewust of onbewust – het topje van de telefoon inclusief logo te zien uit de broekzak van de topman.

1 november

Op 1 november zal Razer zijn smartphone aankondigen volgens de teaser. De verwachtingen zijn hoog gespannen, omdat Razer belooft dat het om zijn grootste aankondiging tot nog toe gaat. Verdere details zijn nog niet gekend, maar ongetwijfeld zal het product gericht zijn op gamers. Razer is een fabrikant die allerhande apparatuur voor gamers maakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business