Nieuws

Honor komt met randloze smartphone

Honor, dochterbedrijf van Huawei, onthult op 5 december een nieuwe smartphone. Het toestel volgt de trend van dit jaar en trimt zijn bezels.

Honor wil begin december uitpakken met een nieuwe smartphone met dunne bezels. Het is een van de details die het al loste over het nieuwe toestel, via de uitnodigingen voor het lanceringsevent. Daarop zijn twee smartphones te zien met een randloos display.

Het is niet geweten welke smartphone Honor achter de hand houdt. Het zou om de Honor Note 9 kunnen gaan, maar het is ook mogelijk dat de Chinese fabrikant al een opvolger lanceert voor de Honor 9 die deze zomer in Europa werd gelanceerd. Met de Honor 10 zou het merk handig kunnen inspelen op de iPhone X die rond dezelfde tijd op de markt komt. Het bedrijf is er alleszins niet vies van om zijn toestellen rechtstreeks te vergelijken met Apples smartphones.

Honor kondigt zijn nieuwste telgen aan met de slogan “Max your view”, wat suggereert dat het om grote toestellen gaat. De fabrikant stopte nog twee andere aanwijzingen in het beeld. Onderaan staat de hashtag #IOOI, een verwijzing naar het feit dat er een dubbele camera present zal zijn (de twee 00’s). Daarnaast is een van de 0’s opgetuigd als een robotje. Dat wijst erop dat Honor waarschijnlijk zal uitpakken met AI-capaciteiten. Dat zou geen verrassing zijn; Huawei lanceerde onlangs een nieuwe chipset, de Kirin 970. Die System-on-a-chip is geoptimaliseerd voor de rekenprocessen van artificiële intelligentie dankzij de integratie van een Neural Processing Unit (NPU).

Het lanceringsevenement vindt plaats op 5 december in Londen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business