Nieuws

Pulse: Porsche test Tesla-concurrent en AI maakt een muziekclip

Ook nog in deze Pulse: Elon Musk toont een beeld van zijn boring onder L.A., Netflix ondersteunt Picture-in-picture in Android 8.1 Oreo en eerste blockchaintelefoon ziet het licht.

In onze rubriek ‘Pulse’ vatten we elke ochtend de voorbije nacht voor je samen met de opvallendste nieuwsfeiten, kort en krachtig. Zo ben jij in een paar minuten weer helemaal mee met de gebeurtenissen in technologieland. Ontvang je deze Pulse graag in je mailbox, dan kan je voortaan ook inschrijven op de nieuwsbrief via het formulier hierboven.

Netflix ondersteunt Picture-in-picture in Android 8.1 Oreo

De tijd dat je niet kon multitasken met een smartphone is grotendeels voorbij. Android probeert zo sterk mogelijk twee vensters te ondersteunen met al zijn apps en Netflix is nu ook aan boord. Vanaf Android 8.1 Oreo zou de media-app picture in picture ondersteunen. Zo kan je een webpagina bekijken of emails beantwoorden, zonder dat je de spannende ontknoping van een serie moet missen.

Porsche test Tesla-concurrent op de Nürburgring

Porsche wil zo snel mogelijk de elektrische automarkt betreden en heeft met de Mission E een beloftevolle uitdager van de Tesla Model S binnen zijn rangen. Tot nu toe mochten we enkel een prototype bewonderen, maar Electrek spotte een online video van een Frans automagazine die de Mission E in actie zag op de mythische Nürburgring. Porsche verwacht dat de Mission E klaar is tegen 2019.

Intel AI maakt een volledige muziekvideo

Benieuwd hoe een muziekvideo eruit ziet wanneer je artificiële intelligentie zijn ding laat doen? Dit is het resultaat, met dank aan Intel. Let vooral op de special effects waar de AI volledig zijn ding mocht doen. In de toekomst kan het ongetwijfeld een onzichtbare helper worden van regisseurs en technici, maar vandaag zijn we toch nog niet helemaal overtuigd…

Iers bedrijf lanceert veilige blockchain smartphone

Fabrikant Embedded Downloads pakt uit met ‘s werelds eerste blockchain-smartphone, een toestel met een focus op veiligheid. Over het bedrijf en de telefoon ligt echter een waas van onduidelijkheid. De ‘BitVault’ wordt gepromoot als een toestel voor de “exclusive few”. Het toestel is erop gericht om zijn gebruikers een sterkere beveiliging te geven dan wat je momenteel op de markt vindt. Of het toestel ook de beloofde bescherming kan leveren, is echter onduidelijk.

Elon Musk toont een beeld van zijn boring onder L.A.

Elon Musk is altijd wel met iets bijzonder bezig. Wanneer het geen elektrische auto’s zijn of raketten, zijn het boringen om verkeersproblemen aan te pakken. Zijn ‘The Boring Company’ startte als een grap, maar hij test ondertussen volop onder L.A. om tunnels te graven. Het resultaat van de eerste tunnel toonde hij dit weekend op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BazkWGvAsPJ/?taken-by=elonmusk


Weer helemaal mee? Lees ook deze 3 topverhalen:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business