Nieuws

Pulse: Veel OnePlus 5T-teasers en Sony lanceert vernieuwde digitale hond Aibo

Ook nog in deze Pulse: slimme lampen van Ikea ondersteunen Homekit, Nieuwe VR-bril van HTC heeft geen pc nodig en Apple nadert mythische kaap van 1 biljoen dollar.

In onze rubriek ‘Pulse’ vatten we elke ochtend de voorbije nacht voor je samen met de opvallendste nieuwsfeiten, kort en krachtig. Zo ben jij in een paar minuten weer helemaal mee met de gebeurtenissen in technologieland. Ontvang je deze Pulse graag in je mailbox, dan kan je voortaan ook inschrijven op de nieuwsbrief via het formulier hierboven.

OnePlus 5T officieel bevestigd met extra teasers

OnePlus heeft net twee extra teasers rond de OnePlus 5T gelanceerd op sociale media. Één is vrij duidelijk: vijf koppen thee. 5T. De tweede teaser maakt het duidelijk dat de 3,5mm jack aanwezig blijft op het nieuwe vlaggenschip. Binnenkort zal OnePlus alle details rond de 5T bekend maken.

Slimme lampen van Ikea ondersteunen vanaf nu HomeKit

Volgens 9to5Mac heeft de Zweedse meubelgigant zijn Ikea Tradfri-set compatibel gemaakt met Homekit. Het heeft even geduurd voor de ondersteuning er is, onze collega Dries heeft de set begin juni al getest en toen was er al sprake van Homekit in de nabije toekomst. In combinatie met IFTTT kan je de slimme lampenset nu bijna even flexibel instellen als Philips Hue.

https://www.youtube.com/watch?v=sJciRIZQTg4

Sony lanceert vernieuwde digitale hond Aibo

Het is gebeurd: AIBO komt terug! Wie niet op de hoogte is van AIBO: het is een digitale hond van Sony. Eind jaren ’90 maakte de hond furore door intelligentie, innovatie en schattigheid perfect te combineren. Enig nadeel was de loodzware prijs van gemiddeld 2.000 euro en de beperkte mogelijkheden. In 2004 werd AIBO begraven, maar 2017 markeert het jaar van de verrijzenis. De prijs blijft pittig: gemiddeld 1.700 dollar met een maandelijks abonnement van omgerekend 26 dollar. Interesse? In Japan is hij beschikbaar vanaf 11 januari. De rest van de wereld moet daarna nog voor onbepaalde tijd wachten.

Apple nadert kaap van 1 biljoen dollar

Apple heeft momenteel een beurswaarde van 861 miljard dollar, wat een historisch hoge waarde is. Indien de aandelenkoers van het bedrijf blijft stijgen, ligt de magische grens van een biljoen dollar nog dit jaar binnen het bereik. Alles hangt af van de verkoopcijfers die Apple vandaag kan meedelen.

Nieuwe VR-bril van HTC heeft geen pc nodig

Volgens Ubergizmo staat HTC op het punt om een nieuwe VR-bril te lanceren waar je geen computer voor nodig hebt. Zo heb je een volledig draadloze ervaring, met dank aan een Qualcomm Snapdragon 835 in de headset. Of de bril controllers krijgt en wat hij gaat kosten, weten we op 14 november wanneer HTC een persmoment heeft gepland.


Weer helemaal mee? Lees ook deze 3 topverhalen:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business