Nieuws

Gelekte foto’s tonen OnePlus 5T: prijs en details bekend

Gelekte foto's en documenten geven meer details prijs over de OnePlus 5T en het prijskaartje dat eraan zal vasthangen.

Het Duitse ZDNet heeft per ongeluk foto’s van de nieuwe OnePlus 5T gelekt. De beelden werden snel weer offline, maar Android Police slaagde erin de foto’s en specificaties te achterhalen vooraleer ze werden verwijderd. De beelden mochten immers nog niet online gezet worden: het toestel wordt pas volgende week onthuld.

Uit de foto’s blijkt dat de OnePlus 5T een schermdiagonaal van 6 inch heeft met een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels. Hij krijgt dus een 18:9-verhouding, maar op het eerste zicht lijkt dat de enige echte verandering. Aangezien het scherm langer is, zal de vingerafdrukscanner naar de achterkant verhuizen.

[related_article id=”219980″]

Onder de motorkap steekt wederom een Snapdragon 835-chip, gepaard met 6 of 8 GB aan werkgeheugen, afhankelijk van de versie. Hij heeft een batterij van 3.300 mAh en aan de achterkant is een camerasetje te vinden van 16 megapixels. OxygenOS, het softwaresausje op de OnePlus 5T, draait nog niet op Oreo, maar op Android 7.1.1.

Niet duurder

Volgens een bron bij TechRadar zou de OnePlus 5T dezelfde prijs als zijn voorganger krijgen. De site zou vertrouwelijke documenten van de Engelse telecomprovider O2 in handen hebben. Dat is opmerkelijk, want sinds zijn ontstaan werd elke OnePlus-toestel steeds een beetje duurder. De eerste OnePlus kostte 269 euro, terwijl de goedkoopste variant van de OnePlus 5 voor 499 euro in de schappen ligt. Het model met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte kost 559 euro.

Donderdag, op 16 november, onthult OnePlus het nieuwe toestel officieel in New York. Vanaf 21 november zal het toestel verkrijgbaar zijn in de webwinkel van OnePlus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business